Double-click to start typing
0682149320

 TrAkToRa 

eriternici2012@live.com

MAKINERI BUJQESORE  TRAKTORA 

TEK NE DO TE GJENI TE GJITH LLOJET E MAKINERIVE BUJQESORE SI DHE ZETORAT NDER MARKAT ME TE NJOHURA   NA GJENI DHE NE FACEBOOK: MAKINERI BUJQESORE TRAKTORA☺

per me shum foto klikoni ::::https://www.facebook.com/MaKiNeriBuJqeSoReTRakToRa?ref=hl